Lincoln Red Imps kan låta som ett

Lincoln Red Imps kan låta som ett ishockeylag från East Midlands men de är den dominerande kraften i Gibraltar fotboll, som har vunnit Gibraltar Premier Division de senaste 14 åren.
Celtics erövrar i första foten av sin Champions League-kvalare på tisdagskvällen är en klubb med mestadels deltidsarbetare, varav många var tvungna att göra en hel dags arbete innan de gick ut för att spela Brendan Rodgers sida.
Red Imps växte ut ur en ungdoms sida kopplad till Gibraltar-polisen i mitten av 1970-talet och steg till toppflyget 1984. Sedan dess dominerar de 10-klubbens Premier Division och lyfter 22 titlar de närmaste tre decennierna. De har också vunnit diskanten i League, Rock Cup och Senior Cup sju gånger.
Precis som resten av områdets lag spelar Red Imps på Victoria Stadium, 5 000-tals, som ligger nära Gibraltar flygplats strax utanför Winston Churchill Avenue. Tack vare den konstgjorda banan är detta också platsen för den årliga Gibraltar Music Festival – årets line-up på den första helgen i september billiga fotbollströjor inkluderar Bryan Ferry, Stereophonics, Ne-Yo, Jess Glynne, Travis, All Saints och … Europa. MCC spelade också där 1993 mot Gibraltars cricket-sida.
Red Imps-spelare utgör ryggraden på Gibraltar-sidan som deltog i kvalificeringen för årets EM, och förlorade alla 10 matcherna och gav 56 mål men fick sitt första mål i en matchande match i ett 6-1 nederlag vid Skottland i Hampden Park i mars 2015 – Casciaro igen. Enfield-född försvarare och klubbkapten, Roy Chipolina, är också kaptenen i Gibraltar och är tulltjänsteman.
Mannen som masterminded Lincolns förnedring av Celtic är den eldiga före detta Uruguay internationella Julio Ribas, som är mest känd för två stavar som ansvarar för Peñarol. Under den första ledde han Montevideo-sidan till en nationell titel 1999 men det skuggades över ett år senare när han fängslades i åtta dagar för sin del i en on-field brawl som involverade spelare och coaching personal i slutet av ett derby mot Nacional . Ribas blev senare oman-tränare – men blev avskedad efter tre matcher.