Legia Warszawa slagen

Legia Warszawa, slagen 8-4 av Dortmund förra gången, hoppade Sporting Lissabon för att kvalificera sig till Europa League tack vare en 1-0 seger, Guilherme gjorde mål på halvtimme.

Porto kvalificerade från Grupp G med en dumpande 5-0 seger mot poolvinsterna Leicester City. Det var ett chastening sätt för rävarna att drabbas av sitt första Champions League-nederlag.
Köpenhamn var beroende av en Porto-slip-up för att gå igenom men de slutade åtminstone sin kampanj med en seger, med tidiga mål från Brandon Mechele i sitt eget fotbollströjor nät och Mathias Jorgensen tjänade dem en 2-0 seger mot meningslös Club Brugge.
Grupp E, bjöd Tottenham Hotspur något från sin kampanj genom att slå CSKA Moscow 3-1 för att kvalificera sig för Europa League. Billiga Fotbollströjor Dzagoev satte CSKA framåt i den 33: e minuten men Dele Alli utjämnade fem minuter senare och Harry Kane lade Spurs fram i första halvlekskada tiden. Spelet avgjordes i 77: e minuten när Allis huvudskott gick in i målvakten Igor Akinfeev.
Monaco var redan garanterat att vinna gruppen fotbollströjor före Bayer Leverkusen men tyskarna säkrade sin första seger mot Ligue 1-sidan för att klara sig i stil. Vladlen Yurchenko hade varit skadad sedan april men markerade sin återkomst på spektakulärt sätt med en långsiktig öppnare och Julian Brandt lade till en andra tre minuter efter pausen.
3-0 vinsten slutfördes åtta minuter från tiden. Tekniskt var det en femte i följd misslyckad straff för tyskarna, med Wendell som slog på undersidan av baren och bollen slog då målvakten Morgan De Sanctis och rullade in.